Ons team

Maak kennis met onze vrijwilligers!

Card image

Feline – Voorzitter

Ik ben Feline de Graaf en ik vervul de rol van voorzitter in het bestuur van Rechtswinkel Arnhem. Op dit moment volg ik de master Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit. De rechtswinkel zorgt ervoor dat ik mijn steentje bij kan dragen aan de maatschappij. Ook is het voor mij een goede manier om praktijkervaring op te doen op verschillende vlakken. Dit doe ik al twee jaar met veel plezier. Als voorzitter hoop ik mijn enthousiasme over te kunnen brengen op de rechtswinkeliers en de mensen die onze hulp kunnen gebruiken.


Card image

Yvette – Secretaris

Mijn naam is Yvette Rutjes en ik ben werkzaam als secretaris in het bestuur van Rechtswinkel Arnhem. Ik zit in het derde leerjaar van mijn rechtenstudie. De Rechtswinkel zorgt ervoor dat ik mijn juridische kennis kan toepassen in de praktijk. In mijn bestuursjaar streef ik ernaar om de Rechtswinkel voor eenieder zo toegankelijk mogelijk te maken. Zowel op het gebied van communicatie als de inhoud van adviezen, zal ik erop toezien dat de complexe juridische wereld iets begrijpelijker wordt voor eenieder die dat nodig heeft.


Card image

Hanneke – Penningmeester

Mijn naam is Hanneke ter Meulen en dit bestuursjaar vervul ik de rol van penningmeester. Momenteel volg ik de master Strafrecht aan de Radboud Universiteit. De Rechtswinkel is voor mij de uitgelezen kans om juridische kennis toe te passen in de praktijk. Als penningmeester zal ik mij dit jaar onder andere bezighouden met het aantrekken van nieuwe sponsoren en subsidies waardoor Rechtswinkel Arnhem haar werk kan blijven doen.


Card image

Matthijs – Kwaliteitscommissaris

Mijn naam is Matthijs en ik ben werkzaam als kwaliteitscommissaris om adviezen te controleren. Daarnaast ben ik bezig met de laatste loodjes van mijn opleiding. Ik doe een master die vooral gericht is op commercieel privaatrecht. Daarbij heb ik ook een brede basis van het contractenrecht en goederenrecht, waarmee ik over meerdere onderwerpen juridische adviezen kan schrijven en beoordelen. Ik help mensen graag met hun juridische problemen en zoek vooral naar een praktische oplossing.


Card image

Kiki – Kwaliteitscommissaris

Mijn naam is Kiki Straatsma en mijn taak bij de rechtswinkel is het controleren van de adviezen. Momenteel volg ik een Master arbeidsrecht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en het heeft mijn interesse om ook buiten het theoretische aspect kennis te maken met de problemen die spelen in de praktijk. Ik zie het als een uitdaging om te werken met mensen en de door hen ondervonden problemen waarbij ik hopelijk een helpende hand kan aanbieden.


Card image

Richelle – Rechtswinkelier

Het werk bij de Rechtswinkel zie ik als een mooie opportuniteit om iets terug te kunnen geven aan de stad waar ik mag wonen als student, alsmede een goede uitdaging om in de toekomst een beter jurist te worden. Een gewaarde docent heeft mij een keer als advies meegegeven dat een goede advocaat een helicopterview van het recht moet hebben. Mijn overzicht van het recht versterkt zich door de verschillende zaken bij de Rechtswinkel.


Card image

Teuta – Rechtswinkelier

Mijn naam is Teuta Plana. Ik ben 19 jaar. Ik zit nu in mijn tweede jaar van Rechten & Management aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Mijn motivatie om hier werkzaam te zijn is om zo veel mogelijk mensen te kunnen voorzien van juridische hulp en zo mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij.


Card image

Sten – Rechtswinkelier

Mijn naam is Sten en ik ben derdejaars student European Law School in Nijmegen. Sinds een aantal maanden ben ik rechtswinkelier bij de Rechtswinkel Arnhem. Ik ben vrijwilliger geworden bij de rechtswinkel omdat ik het belangrijk vind om maatschappelijk betrokken te zijn en mensen te helpen.


Card image

Donika – Rechtswinkelier

Ik ben Donika Plana en ik ben 20 jaar. Ik ben een 3e jaars Recht&Management student aan de Radboud Universiteit. Sinds februari 2020 ben ik met veel plezier werkzaam bij Stichting Rechtswinkel Arnhem. Van het geven van advies met betrekking tot onverwachtse pandemie situaties tot aan complexe huurrecht vraagstukken, het werk is zeer gevarieerd. Het is dan ook een voortreffelijke voorbereiding tot het worden van een goede advocaat, wat ik mijzelf in de toekomst graag zie worden.


Card image

Jip – Rechtswinkelier

Hoi, mijn naam is Jip. Ik zit in het derde jaar Rechtsgeleerdheid op de Radboud Universiteit. Tijdens mijn studie merkte ik dat ik het lastig vond om de stof in te praktijk voor me te zien. Daarom zag ik de Rechtswinkel als goede manier om de kennis toch alvast in de praktijk te kunnen toepassen. Samen met mijn collega’s schrijven we adviezen voor klanten met een juridische vraag. Geen enkele vraag die binnenkomt is hetzelfde, en juist die variatie vind ik het leukste.


Card image

Merel – Rechtswinkelier

Mijn naam is Merel. Ik ben 3e jaars rechten student aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik heb er voor gekozen om te gaan werken bij de rechtswinkel, omdat dit een mooie kans is om de kennis die ik in de afgelopen twee jaar heb opgedaan in de praktijk toe te passen en tevens iedereen die behoefte heeft aan juridisch advies te voorzien van hulp.


Card image

Fleur – Rechtswinkelier

Ik ben Fleur, 20 jaar oud en ga inmiddels mijn derde jaar van mijn bachelor Nederlands recht in. Met name kijk ik uit naar het beoefenen van de praktische kant van het recht. Ik ben werkzaam bij de rechtswinkel Arnhem als rechtswinkelier, waarbij ik u zal helpen met vrijblijvend juridisch advies.


Card image

Imre – Rechtswinkelier

Mijn naam is Imre Louwsma, Ik ben een derdejaars rechtenstudent aan de Radboud Universiteit en ben werkzaam als rechtswinkelier bij de Stichting Rechtswinkel Arnhem. Waarom werken bij de rechtswinkel? Ik vind het leuk om met de kennis die ik heb, mensen te helpen zodat zij weer verder op weg kunnen. Daarnaast is het erg leerzaam om de theorie die ik leer tijdens mijn studie, toe te passen in de praktijk.


Card image

Lisa – Rechtswinkelier

Mijn naam is Lisa Weijsters. Ik ben werkzaam als rechtswinkelier bij Rechtswinkel Arnhem. In juni 2020 heb ik mijn diploma HBO-Rechten behaald. In september 2020 ben ik begonnen aan de premaster Rechtsgeleerdheid aan de Tilburg University. Ik ben werkzaam bij Rechtswinkel Arnhem, omdat ik graag het geleerde tijdens mijn studie in de praktijk wil brengen en op juridisch gebied iets wil kunnen betekenen voor de inwoners van Arnhem.