Geen fysieke spreekuren

Helaas moeten we u via deze weg laten weten dat het in verband met de geldende corona maatregelen niet mogelijk is om fysieke spreekuren te blijven draaien. Wij zullen constant in de gaten houden of er mogelijkheden zijn om de fysieke spreekuren weer te hervatten. Voor nu zullen de fysieke spreekuren worden opgepakt via Zoom. Hiervoor dient u net als voor de fysieke spreekuren een afspraak te maken. Bij het maken van de afspraak ontvangt u alle benodigde informatie om de afspraak goed te laten verlopen. Daarnaast bestaat ook nog steeds de mogelijkheid om uw vraag via de mail te stellen. Ook dan zullen onze rechtswinkeliers een goed advies voor u schrijven. De keus is dus aan u. Wanneer u al een afspraak had gemaakt voor een fysiek spreekuur, ontvangt u hierover van ons bericht. Tot slot zien wij nieuwe aanvragen voor een afspraak graag tegemoet.